Lottosystem Danmark

Powerball lotto

Eurojackpot
EuroMillions Lotto Vindertal
Spil EuroMillions på nettet
spil Eurolotto online

Den 6 marts 2018 blev en god lørdags lotto dag

Vi, i Danmark, elsker en god historie, og vi har en tendens til, altid at heppe på de små. Derfor er der mange danskere, som gerne vil glædes over at læse denne historie.

en god lotto dag

For da der blev udtrukket en vinder i lørdags lotto den 4 marts, så var vinderen intet mindre end en kommende far. En far, som er bosat på amager, havde valgt at købe en lynlotto kupon, nu han havde fået lidt ekstra midler den måned. Det skulle vise sig at blive et rigtig godt træk, da manden vandt intet mindre end 4 millioner kroner. Manden, der normalt ikke spiller lotto på permanent basis, havde købt denne kupon, da han havde fået lidt flere penge. Han spiller normalt ikke lørdags lotto hver lørdag, da der ikke er penge til det. Men da han lige havde fået et studiejob, så var der lige lidt ekstra penge, hvorfor det blev til en lørdags lotto kupon.

Fik et bip på sin telefon

Beskeden til manden var mere eller mindre ret tilfældigt. Det var nemlig sådan, at der kom en lille besked på telefonen. Man kunne blot se, at jeg havde vundet en præmie som var på mere end 2000 kroner. Jeg var sikker på, at jeg måske havde vundet 5000 kroner eller noget i den boldgade – så jeg var faktisk ret glad. Jeg er kommende far, så jeg tænkte, at nu kunne vi få en rigtig god barnevogn, som kan holde flere år – udtaler manden fra Amager.

Det skulle så vise sig, at hans vindertal var værd lidt flere penge end, hvad han først havde antaget.

Jeg begyndte jo at tjekke tallene igennem, men der er så frygtelig mange tal, og telefonen er ikke så stor. Det var derfor ikke så nemt at tjekke det hele igennem. Det tog mig en halv time, før jeg tjekket tallene. Min første tanke var, det kan simpelthen ikke passe. Jeg måtte tjekke igen. Igen så jeg, at jeg havde hele rækken af vindertal. Jeg havde alle rigtige. Jeg følte at tiden stod fuldstændig stille. Jeg kunne dårligt få vejret. Jeg måtte kalde på min kæreste, som kom og tjekkede tallene for mig. Den var god nok.

Nu skal vi spare sammen

De fire millioner betyder, at vi skal spare penge sammen. Vi skal have et nyt sted og bo, hvor vi kan opfostre vores børn, så de har en masse plads at boltre sig på.


Share This:

Comments are closed.

footer